Saturday, 7 January 2012

AkhirNya 'Di Awan Biru' Bermuka Baru


Hmmm.. hampir sebulan nak edit semua nie dan sudah sampai masanya untuk aktif semula. Untuk pengetahuan semua KasihNya 'Di Awan Biru' telah digantikan dari blog lama 'Impian Isma'. Tahun baru blog pon baru.. tuan empunye blog masih yang lama... he3..

Ingat mudah nak edit muka baru blog nie rupe2nye payah juga.. nasib baik ada blogger2 lain yang meletakkan tip2 utk edit background/ templets or banner2 blog... hmmm.. tak payah pergi kelas baca jer blog mereka sudah boleh cuba di blog sendiri. ape pon thank blogger2.

Blog baru kali nie.. my kids suke sgt2.. ader karton & color kesukaan mereka katanyer. SB nampak excited mana taknye semenjak setahun sudah pandai membaca nie blog mummy jadi salah satu tempat bacaannya. PG no respon.. paling habis pon suke dengar lagu yang mummy letakkan di blog.

Blog baru buat saya semakin hari semakin kerap nak update.. hmm.. harap2 mood rajin nie berkekalan..

Buat follower dari 'Impian Isma' dahulu saya harap dapat follow ke blog 'di Awan Biru' ini pula yer... harap maaf kerana blog lama tidak saya aktifkan semula. Sedih juga blog yang telah saya aktif dari 2008 hingga ke 2011 itu tidak dapat saya paparkan semula. Namun kenangan dari blog 'Impian Isma' tidak saya ketepikan namun masih saya abadikan dihati kerana ialah permulaan segala2 sehingga kepergian arwah suami ke Rahmatullah.. KasihNya 'Di Awan Biru'.

1 comment:

Note: only a member of this blog may post a comment.