Thursday, 17 October 2013

Bersawang DahHmmm... lama x update blog nie. Harap saya dapat teruskan blog ini utk hari2 saya yang seterusnya. Dah hampir 5 bulan berkahwin... Alhamdulillah anak-anak yang amat happy sekali & syukur segalanya semakin baik... urusan anak2 semakin lancar. MrJ banyak membantu & sangat2 memahami. Terima kasih kerana sentiasa cuba untuk memahami kami bertiga.

PinkyGirl terlalu manja dan dimanjakan... semakin nampak akan kedewasaannye yang hendak ke 6 tahun nie.. Asyik dgn nak bergaya tiap2 hari. Kemudian sekarang semenjak ada ayah nie... agak2 sesekali ayah lewat balik office mesti PG tak boleh tidur... akan SB tunggu dalam bilik dan bila dah dengar ayah buka pintu rumah PG terus meluru ke pintu bilik intai sambil sengih2 & kadang-kadang tue peluk kaki ayah.... rindu la tue.. buat kata mak dia baru nak rasa kasih ayah.

SmartBoy macam biasa sentiasa cool & relax tapi minggu anxious sikit sebab nak exam... Alhamdulillah sepanjang 4tahun nie tiada masalah study dari SB sendiri. Sekarang minat membaca.. dah nampak akan minat membaca comic juge.. nampaknyer ayahlah yang kena layan minat anak nie memandangkan ibu tak berapa tahu akan gaya hidup anak lelaki nie melainkan ayah yang terlalu rapat ngan dia.

Semoga apa yang telah dirancang oleh Allah ini buat kami adalah yang terbaik buat kami. Cinta Selepas Berkahwin inilah yang membuatkan kami sentiasa berusaha untuk menjadi yang terbaik & pelengkap dianatara kami. Anak2 juga bagai pelengkap hidup kami... syukur Alhamdulillah.. Thank You Allah..


1 comment:

  1. congrats kakYan..kami selalu doakan yang terbaek buat sis n da 2 little twinkle :)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.