Sunday, 4 November 2012

"Kaki Oh Kaki"

Nilah akibat dah hampir 14thn tak main netball... konon2 oklah takkan apa2... tup2 kena tolak sikit dah tergeliat kaki... huh3... sakitx50. Nie nak berjalan pon dah terdengkot2... sapulah minyak kat kaki nie dgn harapan eloklah esok nyer yer kaki...

Apapun menyeronokkan... happy juga nak ketawa pon ader mana taknyer... macam2 gelagat boleh tengok masa games bermula... apa2 pon melihat adik2 misi bermain netball ada juga bakat terpendam dikalangan mereka nie.... tahniah pada team yang menang... biarpun team kami menang "meja makanan" tapi team kamilah yang hebat tiap2 tahun.... tahniah2.. hahahaha.... tq chip tapi tahun depan kami makesure menang dua-dua sekali sebab tahun nie bagi peluang dulu ada dikalangan kami tgh on-call kemudian cuti belajar pulak.... huh3...

On-call juga tadi ... hmmmm... alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Ada lagi ilmu baru yang dapat dipelajari.... Syukur... tq Sir dgn kuih cakoi and others kuih muih... kenyang juga utk menu makan petang saya & anak2 buah td... Alhamdulillah...

Notes:
Antara akhlak orang yang berjaya adalah optimis dan tidak berputus asa. Mampu memperbaiki kesalahannya dan keluar daripada krisis serta mengubah menjadi keuntungan.




No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.