Saturday, 3 May 2014

Bila Dah Jumpa Air

Hmmm... nak dijadikan cerita anak-anak nie macam biasa bila dibawa berjalan pasti ada sahaja yang diimpikannya. Kemudian bila dah sampai ke destinasi yang dituju pasti kalau dilihatnya swimming pool or beach pasti 15minit sekali tanya ayah... 'bila nak swimming ayah? boleh swimming tak ayah?'

Yang suka bodek ayah pastinya bum-bum Dhiya dah semestinya mengempel sahaja tepi ayah selagi tak dijawab itu jugalah yang disoalnya. Ayah yang penuh kesabaran dah semestinya melayan kerenah anak-sampai tak tahu entah berapa banyak pictures anak diambilnya.

Cer tengok muka bum-bum yang semestinya takkan senyum selagi yang dihajatinya tak dipenuhi. Senyum payah sekali. Brother Danish macam biasa sentiasa cool.

Nie tengok pulak kan muka bum-bum dah berubah sepanjang kat pool ketawa sahaja yang peliknya siap ada kawan pulak tue... bum-bum x3...

However, Syukur Alhamdulillah, relaxing together with family was fun... especially ayah thank you with huge because always be patient to take care both of the kids.. i know that not easy to manage them and to make sure both of them safe every where they go... I'm surely they also always will say thank you to you & love you so much. 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.